Vores biopejse er i høj kvalitet og udstyret med en ordentlig brænder, som har en varmeeffekt på alt imellem 2 og 4 kW, og hvis du ikke er helt skarp på varmeværdierne, så svarer det til opvarmning af et rum på mellem 20 og 50 kvadratmeter. Til sammenligning udleder en traditionel pejs mellem 6-7 kW/h, altså lidt over halvdelen. Hvor stort et rum og hvor hurtigt biopejsen kan opvarme denne, kommer naturligvis også an på brændestyrken man vælger at benytte, som er mulig at justere på alle vores modeller. 

Selve brændstoffet som bruges i biopejsen og gør det muligt at afgive varme, kaldes bioethanol. Brændstoffet er både helt uskadeligt og miljøvenligt at fyre med, og så er det endda tilmed meget sundere end almindelig brænde som benyttes i brændeovne.

Naturligvis er bioethanol også dyrere end brænde, og netop derfor anbefaler vi ikke at man påtænker at købe sig en biopejs, med henblik på at denne skal være den primære varmekilde. De fleste bruger deres biopejs som en sekundær varmekilde og mest af alt for hyggens skyld når der eksempelvis kommer gæster over, eller man sidder og nyder et godt glas rødvin med ilden i baggrunden.

Vores biopejse er af rigtig høj kvalitet og alle med TÜV-godkendelse, som garanterer dig høj sikkerhed samt beskyttelse. Du kan derfor trygt vælge imellem vores mange modeller og helt sikkert finde en der vil passe helt perfekt ind i dit hjem!

03. maj, 2020 — Biopejs Butikken