En biopejs er blevet et populært valg, når man gerne vil have noget unik men hyggelig udsmykning i hjemmet. Det er der flere årsager til; de er lette at montere, giver varme samt god stemning og så bruger de miljøvenlig bioethanol, som der ikke lugter eller afgiver sod. Det betyder også, at de er ualmindelig nemme at vedligeholde - udover den sædvanlige rengøring, vi alle negligerer indimellem. 


Væghængt biopejs

En biopejs som er væghængt er i særdeleshed populær, da de til forveksling kan ligne en traditionel biopejs, og derved giver den hyggelige og autentiske stemning, som vi alle elsker. 

Men det kan være svært at finde rundt i biopejs-junglen og vurdere, hvilken model der passer bedst ind i hjemmet. Det vil vi gerne forsøge at hjælpe med at afklare! 


Stor, lille, XL eller BOX?

Den almindelige biopejs, som også mange af vores kunder kalder for den lille biopejs er 65 x 40 x 12 (B, H, D) og vejer 8 kg. Den findes i både mat sort, sort glans, hvid glans samt kobber/brun og rustfri stål. Med den kompakte størrelse kan den typisk passe ind i alle rum. 

Den store biopejs findes i alle de samme varianter, men størrelsen er 90 x 40 x 12 (B, H, D). Denne model er lidt mere markant i et rum, da både selve biopejsen er større, men bredden på brænderen hvor flammerne kommer op, er også længere.


Der er derfor større forskel at finde, når man kigger på vores XL og BOX model. 

XL-modellen er vores længste biopejs med 120 x 40 x 12 og en kampvægt på 12 kg. Og så har den hele tre 3-punkts brændere, så den er om muligt endnu mere markant end vores store model. Den har vist sig at være rigtig populær i større rum.


BOX-modellen er dog på størrelse med den store model, MEN det helt unikke ved denne model er kanterne. Ved de normale biopejse, kan du kigge ind bag biopejsen ligesom ved et fjernsyn, som hænger på væggen. 

Men vores BOX-model har beklædte sider, hvilket betyder at den lukker tæt op ad væggen. Det giver et stilrent look fra alle vinkler. Så selvom navnet indikerer, at der kommer til at sidde en “boks” på væggen, så er den ikke større eller mere markant end den store biopejs, men har til gengæld bare et ekstra finish. 


Fritstående biopejs

Vores fritstående modeller har vist sig at være rigtig populære her i sommerperioden, da de er perfekte til udendørs brug.

Home-modellen er 36 x 22 x 18 og vejer 4 kg. Den lille størrelse gør den perfekt til at stå på borde og bringe hygge. Der er monteret to glasplader på hver side af flammen, så man er beskyttet fra ilden. Det, som er mega skønt ved denne model er, at da den er fritstående, så kan den placeres hvor som helst og kræver ikke en større montering. 

Disse modeller findes i tre flotte farver; sort, hvid og stål.

Det er også gældende for vores fritstående modeller til haven i sort og hvid. Disse modeller kan ligeledes placeres hvor som helst, men er virkelig blevet populære i haven og på altaner eller terrasser. 

Disse modeller er runde og vejer knap 9 kg. Dimensionerne er 60 x 15 x 60. Og hvis ikke man er til bål og brænde, men elsker den hyggelige stemning og varme, så er den et perfekt alternativ til brug udendørs. (Og ja, du kan sagtens varme skumfiduser på den også). 


Husk alt til biopejsen

Der findes en masse flot tilbehør, du kan tilkøbe din biopejs. Det er rigtig populært at pynt biopejsene med dekorativ sten eller keramisk træ for en endnu mere autentisk stemning. 

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvilken biopejs der er passende til dit hjem. Ellers er du velkommen til at skrive til os på [email protected]

06. januar, 2023 — Biopejs Butikken