En biopejs både ligner og fungerer næsten som en almindelig pejs. Hele fordelen omkring at have en biopejs ligger i, at man ikke behøver at have en skorsten tilsluttet. Hvordan kan det lade sig gøre tænker du måske?

Biopejse benytter bioethanol som brændsel. Dette brændstof er et organisk materiale, som i bund og grund er sprit der produceres for at blive brugt som brændstof. Bioethanol fremstilles på samme måde som ved fremstilling af snaps, i form af majs eller sojabønner for eksempel. Brændstoffet bruges endda også som tilsætning til benzin for at reducere CO2-aftrykket. Det eneste en biopejs udleder under forbrændingen er kuldioxid, vanddamp og massere af varme. Bioethanol er altså derfor et meget rent produkt, hvorfor du hverken behøver en skorsten eller andet aftræk for at have en biopejs stående eller hængende indenfor i dit hjem.

Som du nok allerede har bemærket, så er biopejse et meget stilrent og moderne møbel, som virkelig kan bringe liv og sjæl ind i din bolig eller på terrassen en sommeraften. Men hvad med vedligeholdelsen af denne tænker du så?

En almindelig pejs kan være meget tidskrævende og snavset når det kommer til vedligeholdelse. Med en biopejs vil du aldrig opleve det problem. Alle kan finde ud af at installere og betjene en biopejs efter blot at have taget et hurtigt kig på brugervejledningen. Når du vil slukke for biopejsen bruger du et medfølgende slukningsværktøj som kvæler ilden, nemt og hurtigt. Du skal aldrig mere vente på at din brændeovn går ud af sig selv før du kan forlade rummet.  Du kan helt sikkert finde en model som passer perfekt ind i dit hjem, og så er det eneste du skal gøre fremover at nyde hyggen og varmen fra biopejsen - helt enkelt og miljøvenligt.

Vores udvalg består af forskellige kategorier, som primært er opdelt i væghængte og fritstående biopejse. De vægophængte biopejse monteres på væggen med 2 beslag, hvorimod de fritstående biopejse leveres klar til brug og kan flyttes rundt på. De kan både bruges indendørs og udendørs. Der kan vælges forskellige farver og størrelser på mange af vores biopejse.

Vi håber det gav dig en lidt bedre forståelse for biopejse og du er selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os hvis du har spørgsmål. 

28. april, 2020 — Biopejs Butikken