Vi ved udmærket godt at biopejse fortsat er en ny ting og en opadgående trend i Danmark, hvorfor der ikke er meget fokus på dette lovgivningsmæssigt. Hvis man kommer forbi en biopejs på nettet som ser alt for billig ud, kan det meget vel være at der er sløset med sikkerheden og det kan i sidste ende blive meget farligt.

Når man køber en biopejs skal man altid sikre sig at den er sikker at bruge og at det er en man tør hænge op i sit hjem. Men hvordan pokker checker man dette hvis der ingen lovgivning er på området? 

Man kigger mod udlandet på b.la. Schweiz og Sverige som er blandt de lande der har meget strenge lovkrav på biopejse-området omkring sikkerhed. Èn vigtig ting man kan kigge efter er et TÜV-certifikat, som er tyske og østriske uafhængige virksomheder der leverer inspiceringstjenester inden for mange forskellige brancher. Alle virksomhederne er godkendt til at kunne udføre specifikke former for sikkerhedstest, herunder også biopejse.

Hos Biopejs-Butikken går vi meget op i din sikkerhed så vi selv kan sove trygt om natten, og derfor er alle vores biopejse først gået igennem en TÜV-godkendelse før de kommer ind i vores sortiment og sat til salg på hjemmesiden.

28. april, 2020 — Biopejs Butikken